AgentSky Введення Лист

Ми були створені в 1992 році і неухильно розширюється до сих пір. Ми надаємо повний спектр послуг для агентів по всьому світу, мають легкий у використанні технології подорожей, і швидко і надійно.

Ми були створені в 1992 році і неухильно розширюється до сих пір. Ми надаємо повний спектр послуг для агентів по всьому світу, мають легкий у використанні технології подорожей , і швидко і надійно.

Наш відділ AgentSky подорожі включає в себе безліч багатомовних агентів, які пропонують послуги на англійській мові, боснійський, болгарський, хорватський, іврит, литовський, польський, румунський, російський, сербський, іспанська та українська.

В даний час ми маємо стимули з усіма великими альянсами авіакомпаній ( SkyTeam, Oneworld і Star-Partners ), на загальну суму понад 100 перевізників, які обслуговують Європу, Близький Схід, Африка, Індія, Азії, Океанії, Латинської Америки та Північної Америки. Будь ласка, зв'яжіться з нами для отримання більш детальної інформації та інформації, щодо конкретних носіїв і маршрутів, так як ми постійно розширюємо наш портфель стимулів.

У нас є кілька центрів обробки викликів, щоб охопити всі в світі часових поясів, з нашої штаб-квартирою в Атланті, штат Джорджія, в США.

Будь ласка, відвідайте наш портал B2B, AgentSky.net, забронювати великі авіаційні збори у всьому світі.

Наше зміст повітря успішно використовується за допомогою багатьох диверсифікованих каналів: B2B, B2C, користувачів XML / API / WS, а також агенти & партнери по всьому світу, а також в підприємствах роздрібної торгівлі.


Author: Dino Molter

Source: AgentSky.net


More News:


Login
My Trip
New To AgentSky?
Password Reset
Set Profile Picture
Confirm
Cancel
Yes
No